X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
Projekti
Projekti

Renovim ne disa shkolla- Lloti II - Renovimi i nyjeve sanitare

Inftastukture


Renovimi i nyjeve sanitare në shkollat fillore "Yll Morina", "Mustafa Bakija" dhe në shkollën "Kongresi Manastirit" në Demjan-3

Punimet kanë filluar në shkollën "Y.Morina" dhe "M.Bakija" me dt. 04.04.2016. Me dt.04.05.2016 kanë filluar punimet edhe në shkollën "Kongresi i Manastirit" Demjan 3. Punimet janë duke vazhduar. Punimet kanë përfunduar në të gjitha shkollat ,e dt.13.06.2016.
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  0 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
Nuk ka të dhëna
Social Buttons

 

Enter Title