X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

Projekat

Projekti

Renovimi i disa shkollave- Renovimi i kulmeve

Inftastukture


Renovimi i kulmeve në shkollat "Durak Ahmeti" në Demjan 1, "Dy Dëshmorët" në Sheremet dhe "Dëshmorët e Hereqit" në Hereq.

Në shkollën "Durak Ahmeti" në Demjan 1 është bërë izolimi i kulmit, si dhe renovimi i tij, i cili është demoluar nga kushtet atmosferike (erërat të forta). Punimet janë në perfundim. Në shkollën "Dy Dëshmorët" në Sheremet kanë filluar punimet në rikonstruktimin e kulmit. Kulmi ka qenë shumë i vjetëruar. Së shpejti do të fillojnë punimet edhe në shkollën "Dëshmorët e Hereqit" në Hereq. Punimet kane perfunduar me dt. 22.08.2016 ne te tri shkollat.
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Social Buttons