X
GO

Predsednik Gjini je susreo šeficu EZ-ce za Kosovo Nataliya Apostolova

Predsednik Gjini je susreo šeficu EZ-ce za Kosovo Nataliya Apostolova
Predsednik Opštine Đakovica Ardian Gjini, primio je danas šeficu Kancelarije EU na Kosovu Nataliia Apostolova, sa kojom je razgovarao uglavnom o zajedničkim projektima koje Opština Đakovica ima sa EU, kao što je projekat za novu Gradsku Toplanu, projekat za novu zgradu opštine i ostalih.

Asfaltohet rruga Devë-Guskë

Asfaltohet rruga Devë-Guskë
Tejkalimi i parashikimit të të hyrave komunale, ka mundësuar që edhe shumë projekte infrastrukturore të realizohen edhe pse nuk kanë qenë të parapara në vitin fiskal 2019.

Diskutohet rregullorja komunale për funksionimin e këshillave lokal

Diskutohet rregullorja komunale për funksionimin e këshillave lokal
Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë(OSBE), në mbështetje të Kuvendit Komunal të Gjakovës ka organizuar sot nje punëtori në të cilën është diskutuar për harmonizimin e rregullores komunale mbi organizimin dhe funksionimin e këshillave lokale në komunën e Gjakovës.

Održan je 9 -Sastanak Skupštine Opštine

Održan je 9 -Sastanak Skupštine Opštine
Na čelu sa predsedavajučem Anton Šalja, održan je danas 9- sastanak po redu Skupštine Opštine Đakovica.

Nakon usvajanja dnevnog reda i zapisnika, u sledećim tačkama dnevnom reda su bila pitanja poslanika za izvršno veče, koje se uglavnom svode na razne opštinske projekte.

Komuna e Gjakovës e përkushtuar në përkrahjen e bizneseve të vogla

Komuna e Gjakovës e përkushtuar në përkrahjen e bizneseve të vogla
Ndër prioritetet kryesore të Komunës së Gjakovës është krijimi i lehtësirave për ndërmarrjet e vogla, në funksion të zhvillimit të tyre. Kështu u tha gjatë një konference informuese, e cila u mbajt në kuadër të Ditëve të Biznesit të Vogël 2019.

KFOR-i italian dhuron dy karrige stomatologjike

KFOR-i italian dhuron dy karrige stomatologjike
KFOR-i italian sot ka dhuruar donacion dy karrige stomatologjike të cilat do të jenë në funksion të një preventive më të mirë dentare.

Prezentohet Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve

Prezentohet Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve
Këshilli i Veprimit Rinor Lokal, në bashkëpunim me organizatën Save the Children dhe me komunën e Gjakovës, kanë organizuar sot një sesion informues mbi Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijëve, ligj i cili tashmë është miratuar dhe pritet të hyjë në fuqi në muajin Qershor të 2020, pasi të nxirren edhe të gjitha aktet nënligjore përcjellëse.
RSS
First7891012141516Last

Theme picker