X
GO

Kryetari Gjini me kryeministrin Haradinaj bëjnë homazhe në Prekaz dhe në Gllogjan

Kryetari Gjini me kryeministrin Haradinaj bëjnë homazhe në Prekaz dhe në Gllogjan
Për nder të 28 Nëntorit dhe përvjetorit të lindjes së Kryekomandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jashari, kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj dhe kryetari i komunës, Ardian Gjini me bashkëpunëtorë të tyre kanë bërë homanzhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz të Skënderajt.

Mbahet takimi i radhës i KKSB-së

Mbahet takimi i radhës i KKSB-së
Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, në të cilën është diskutuar për gjendjen e sigurisë në komunën e Gjakovës dhe zhvillimet e përgjithshme në këtë drejtim.

Mbahet takimi i 10-të i Komitetit për Komunitete

Mbahet takimi i 10-të i Komitetit për Komunitete
Komiteti për Komunitete i Kuvendit të Komunës së Gjakovës, sot ka mbajtur mbledhjen e dhjetë për këtë vit, ku nga Armend Behluli, udhëheqës i Zyrës Komunale për Komunitete dhe Kthim, janë dhënë disa informata mbi zbatueshmërinë e Planit të Veprimit për Komunitetin Rom, Ashkalinjë dhe Egjiptianë në Komunën e Gjakovës, si dhe për gjendjen e përgjithshme të komuniteteve joshumicë në komunën e Gjakovës.

Shënohet Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve

Shënohet Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve
Në kuadër të 20 nëntori-t, “Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve” sot në qendrën Handikos në Gjakovë është zhvilluar aktiviteti “Dera e hapur” me ç’rast, fëmijët e të gjitha institucioneve shkollore patën mundësi të vizitojnë ambientet e qendres, gjithashtu të mësojnë më shumë për të drejtat e tyre përmes ligjeratave të cilat u prezentuan nga përfaqësues të zyrës së Avokatit të Popullit.

Në Gjakovë fillon së funksionuari “Innovation HUB Gjakova”

Në Gjakovë fillon së funksionuari “Innovation HUB Gjakova”
Krijimi i ambienteve, ku të rinjtë shoqërohen mes vete dhe njëkohësisht krijojnë projekte të reja, ndikon në mënyrë pozitive në një të ardhme të ndritur për ta.

Gjakova nikoqire e Kolegjiumit të Zyrtarëve Ligjor nga e tërë Kosova

Gjakova nikoqire e Kolegjiumit të Zyrtarëve Ligjor nga e tërë Kosova
Gjakova ishte nikoqire e takimit të pestë të Kolegjiumit të Zyrtarëve Ligjor të Asociacionit të Komunave të Kosovës.

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës

Konkurs

Në bazë të Ligjit mbi Arsimin në Komunat e Republikës së Kosovës nr. 03/L-06 neni 5 pika e Ligjit për Arsimin Parauniversitar në Republikën e Kosovës nr.04/L-032, Ligjit të punës neni 8, nenit 4 dhe 5 të UA (MPMS) Nr.07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik, Udhëzimit Administrativ (MASHT) NR.1 0/20 18 Për Normativin mbi Kuadrin Profesional të Arsimit të Përgjithshëm, Udhëzimin Administrativ 05/2015 Normativi për Mësimdhënësit e Arsimit Profesional, Udhëzimit Administrativ 17/2009 Procedura e Zgjedhjes së Personelit Arsimor në Shkollë, Drejtoria e Arsimit në Gjakovë, shpall
RSS
First678911131415Last

Theme picker