X
GO

Gjakova zgjedhë sportistët më të mirë të vitit 2019

Gjakova zgjedhë sportistët më të mirë të vitit 2019
Nën organizimin e Komunës së Gjakovës, përkatësisht Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport është mbajtur edicioni i 35-të me radhë i Manifestimit Sportiv “Laureatët 2019”.

Komuna e Gjakovës dhe USAID-i vazhdojnë bashkëpunimin

Komuna e Gjakovës dhe USAID-i vazhdojnë bashkëpunimin

Komuna e Gjakovës do të vazhdojë bashkëpunimin me USAID-in, në kuadër të implementimit të projektit ““Komunat transparente, efektive dhe llogaridhënëse”.

Shpallje Rekrutimit – Pozita Roje Pylli

Duke u bazuar në nenin 8 paragrafi 1 dhe 2 të Ligjit të Punës numër 03/L-212, nenin 4 të Ligjit numër 03/L-149 për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës dhe nenit 2 paragrafi 2 të Statutit të Komunës, Komuna e Gjakovës shpall SHPALLJE E REKRUTIMIT

Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Komunitete

Mbahet mbledhja e radhës e Komitetit për Komunitete
Komiteti për Komunitete i Komunës së Gjakovës, ka mbajtur mbledhjen e fundit për këtë vit kalendarik. Në informatën e dhënë nga zyrtarët e Zyrës Komunale për Komunitete dhe Kthim, është bërë e ditur se këtë vit janë riatdhesuar 72 persona.

Bullgaria ndihmon Gjakovën

Bullgaria ndihmon Gjakovën
Kryetari i Komunës, Ardian Gjini sot ka nënshkruar marrëveshjen nga e cila Komuna e Gjakovës përfiton grand financiar në vlerë 15,336.00€ nga Ambasada Bullgare.

Mbahet debati i dytë publik me qytetarët (SR)

Mbahet debati i dytë publik me qytetarët (SR)

Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini sipas ligjit për Vetëqeverisje Lokale ka zhvilluar debatin e dytë publik me qytetarë për vitin 2019. (sr)

Inaugurohet ura e restauruar e Tabakëve

Inaugurohet ura e restauruar e Tabakëve
Zyrtarisht, është përuruar projekti për revitalizimin e Urës së Tabakut në Komunën e Gjakovës.
RSS
First34568101112Last

Theme picker