X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

Project

Projekti

Ndërtimi/asfaltimi i rrugës në fshatin Bec dhe rrugët lockale për lagjet Bajrushaj, Aliaj dhe Shabanaj

Investim Kapital_EN


Kompania e realizimit të punimve e kontraktuar “Berisha Company” – Ujëz, K. Gjakovë

StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Social Buttons