X
GO

Përkujtohen dëshmorët e Skivjanit

 • 28.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1076
 • 0 Comments
Përkujtohen dëshmorët e Skivjanit

Gjakova pjesë e turneut të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve

 • 21.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1084
 • 0 Comments
Gjakova pjesë e turneut të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve

Gjakova, pjesë e turneut historik të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve i cili edhe një herë pas 30 vitesh do të na prezantojë vlerat e mrekullueshme që ruan folklori ynë popullor.

Zyrtarisht, lajmi për organizimin e kësaj ngjarjeje kulturore edhe në Gjakovë, është dhënë sot në Kabinetin e Kryetarit Gjini gjatë një conference për media, pjesë e së cilës ishin edhe Ansambli.

“Ne, me vite dhe me dekada të tëra jemi frymëzuar nga prodhimtaria artistike e Ansamblit tonë. Andaj, është ndjenjë e bukur që pas 30 vitesh të shijojmë një koncert të tillë, jehona e të cilit do të jetë e jashtëzakonshme” u shpreh ndër të tjera Kryetari i Komunës tonë.

Në komunën tonë, koncerti i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve do të mbahet më datë 26 Prill, në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi” nga ora 20:30. Hyrja është pa pagesë.

Shefi i Zyrës së Rumanisë në Kosovë viziton Gjakovën

 • 13.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1195
 • 0 Comments
Shefi i Zyrës së Rumanisë në Kosovë viziton Gjakovën

Po ndërtohet kanali i ujitjes në Shqiponjë

 • 08.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1217
 • 0 Comments
Po ndërtohet kanali i ujitjes në Shqiponjë

Kryetari Gjini pret në takim Kryetarin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

 • 01.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1331
 • 0 Comments
Kryetari Gjini pret në takim Kryetarin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

Mbahet Dëgjim Publik për shpronësimin e pronave brenda Aeroportit të Gjakovës

 • 31.03.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1189
 • 0 Comments
Mbahet Dëgjim Publik për shpronësimin e pronave brenda Aeroportit të Gjakovës

Në prag të Ramazanit shpërndahen 300 pako ushqimore

 • 31.03.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1208
 • 0 Comments
Në prag të Ramazanit shpërndahen 300 pako ushqimore
RSS
124678910Last

Theme picker