X
GO

Punimet për pastrimin e Qendrës Transfer në lagjen 'Ali Ibra' po vazhdojnë!

  • 27.07.2020
  • Author: Donika Grezda
  • Number of views: 2401
  • 0 Comments
Punimet për pastrimin e Qendrës Transfer në lagjen 'Ali Ibra' po vazhdojnë!

Punimet për pastrimin e Qendrës Transfer në lagjen "Ali Ibra" po vazhdojnë!

Operatori po punon pandërprerë që ky problem të mënjanohet në tërësi.

Kërkojmë mirëkuptimin tuaj sepse gjatë rrëmihjes së mbeturinave po krijohet tym, por lajmi i mirë është që ky problem do të marrë fund një herë e përgjithmonë dhe atë shumë shpejtë.

RSS
First91011121314151618

Theme picker