X
GO

Gjakova me dy terrene të reja sportive

 • 23.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1143
 • 0 Comments
Gjakova me dy terrene të reja sportive

Mbahet mbledhja e Komitetit për Komunitete

 • 23.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1048
 • 0 Comments
Mbahet mbledhja e Komitetit për Komunitete

Komuna e Gjakovës dhe USAID me projekt të ri 5 vjeçar

 • 23.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 988
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës dhe USAID me projekt të ri 5 vjeçar

Kryetari Gjini takon zejtarët

 • 10.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1133
 • 0 Comments
Kryetari Gjini takon zejtarët

Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve

 • 05.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1208
 • 0 Comments
Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

 • 05.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1191
 • 0 Comments
Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

Me mbjellje lulesh ka filluar zyrtarisht “Gara për Gjakovë të Pastër 2022”..

Me pak investim e me shumë kujdes do të mund të krijojmë hapësira të bukura për veten dhe qytetin.

Moti me diell le të shërbejë si motiv shtesë që sot të mbjellni lule në ambientet tuaja të shtëpisë, punës apo shkollës.

Shënohet përvjetori i Masakrës së Mejës

 • 28.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Number of views: 1153
 • 0 Comments
Shënohet përvjetori i Masakrës së Mejës
RSS
135678910Last

Theme picker