X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
Projekti
Projekti

Renovimi i nyjeve sanitare në shf. "Sh. Kurti"- Novosellë e Epërme

Inftastukture


Renovimi i nyjeve sanitare në shf. "Sh. Kurti"- Novosellë e Epërme

Është punuar instalimi i ri i ujësjellsit dhe kanalizimit, si dhe te gjitha elementet sanitare.
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  0 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
Nuk ka të dhëna
Social Buttons

 

Enter Title