X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

Projekat

Projekti

Renovimi i nyjeve sanitare në shf. "Sh. Kurti"- Novosellë e Epërme

Inftastukture


Renovimi i nyjeve sanitare në shf. "Sh. Kurti"- Novosellë e Epërme

Është punuar instalimi i ri i ujësjellsit dhe kanalizimit, si dhe te gjitha elementet sanitare.
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Social Buttons