X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
Projekti
Projekti

Ndërtimi - shtruarja me kubeza betoni e stazave për këmbësor dhe biçikleta

Trotuaret


Ndertimi i stazave te bicikletave dhe kambesorve me gjatesi L= 680.00 m¹

Bashkfinancuar K.Gjakove dhe MAPL
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  0 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
Nuk ka të dhëna
Social Buttons

 

Enter Title