X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

Projekat

Projekti

Ndërtimi - shtruarja me kubeza betoni e stazave për këmbësor dhe biçikleta

Trotuaret


Ndertimi i stazave te bicikletave dhe kambesorve me gjatesi L= 680.00 m¹

Bashkfinancuar K.Gjakove dhe MAPL
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
PageSizeComboBox
select
 0 items in 1 pages
No records to display.

Social Buttons