X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
OJQ
InstitucionOrganizate_Detail

Sh.f : “Kelmend Rizvanolli”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 7
 • -
 • 0
 • Valma Zeka
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Shkolla fillore “Këlmend Rizvanolli”, është shkollë e ciklit të ulët 1 – 5, është shkollë publike, e themeluar nga fondacioni i familjeve Rizvanolli dhe Kusari, prej nga rrjedh edhe emërtimi i shkollës “Këlmend Rizvanolli” Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 514 nxënës.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded