X
GO
NVO

Sh.f : “Kelmend Rizvanolli”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 7
 • -
 • 0
 • Valma Zeka
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Shkolla fillore “Këlmend Rizvanolli”, është shkollë e ciklit të ulët 1 – 5, është shkollë publike, e themeluar nga fondacioni i familjeve Rizvanolli dhe Kusari, prej nga rrjedh edhe emërtimi i shkollës “Këlmend Rizvanolli” Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 514 nxënës.
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |