X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

OJQ Rinia Kosovare Evropiane

Tjeter / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 51155661
 • 601542732
 • 2015
 • Taulant Binxhia
 • 4
 • 3
 • 1
 • 20
 • 10
 • 10
 • Misioni i Organizatës
 • Qëllim I OJQ-es eshte të zhvilloj aktivitete rinore dhe të aktivizimit të rinjve në jetën shoqërore, në mënyrë që të kontribuojë në procesin e përgjithshëm të integrimit të Kosovës në Bashkimin Evropian
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Aktivitete debatuese me profesionistë të lemisë për Integrime Evropiane duke organizuar tryeza te rrumbullakëta, diskutime publike,konferenca;
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded