X
GO
NVO

OJQ Rinia Kosovare Evropiane

Other / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 51155661
 • 601542732
 • 2015
 • Taulant Binxhia
 • 4
 • 3
 • 1
 • 20
 • 10
 • 10
 • Organization Mission
 • Qëllim I OJQ-es eshte të zhvilloj aktivitete rinore dhe të aktivizimit të rinjve në jetën shoqërore, në mënyrë që të kontribuojë në procesin e përgjithshëm të integrimit të Kosovës në Bashkimin Evropian
 • Organization Activity
 • Aktivitete debatuese me profesionistë të lemisë për Integrime Evropiane duke organizuar tryeza te rrumbullakëta, diskutime publike,konferenca;
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |