X
GO

Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Përgjithshëm të Tatim-Taksave apo Mbledhjes

 • 29.04.2022
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 752
 • 0 Comments
Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Përgjithshëm të Tatim-Taksave apo Mbledhjes

Në bazë të Ligjit Nr. 06/L – 114 për zyrtarët publikë, Neni 34 (2 dhe 3) dhe Rregullores (QRK) NR. 16/2020 për
pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të Republikës së Kosovës, Nenet: 7 dhe 9, Komuna Gjakovë shpall:

Konkurs për Pranim, grupi Specialist i Bujqësisë, Pyjeve dhe Tokës

 • 29.04.2022
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 669
 • 0 Comments
Konkurs për Pranim, grupi Specialist i Bujqësisë, Pyjeve dhe Tokës

Në bazë të Ligjit Nr. 06/L – 114 për zyrtarët publikë, Neni 34 (2 dhe 3) dhe Rregullores (QRK) NR. 16/2020 për
pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të Republikës së Kosovës, Nenet: 7 dhe 9, Komuna Gjakovë shpall:

Konkurs për Pranim, grupi Specialistë Ligjor

 • 29.04.2022
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 781
 • 0 Comments
Konkurs për Pranim, grupi Specialistë Ligjor

Në bazë të Ligjit Nr. 06/L – 114 për zyrtarët publikë, Neni 34 (2 dhe 3) dhe Rregullores (QRK) NR. 16/2020 për
pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të Republikës së Kosovës, Nenet: 7 dhe 9, Komuna Gjakovë shpall:

Shënohet përvjetori i Masakrës së Mejës

 • 28.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 172
 • 0 Comments
Shënohet përvjetori i Masakrës së Mejës

Përkujtohen dëshmorët e Skivjanit

 • 28.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 165
 • 0 Comments
Përkujtohen dëshmorët e Skivjanit

Gjakova pjesë e turneut të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve

 • 21.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 165
 • 0 Comments
Gjakova pjesë e turneut të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve

Gjakova, pjesë e turneut historik të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve i cili edhe një herë pas 30 vitesh do të na prezantojë vlerat e mrekullueshme që ruan folklori ynë popullor.

Zyrtarisht, lajmi për organizimin e kësaj ngjarjeje kulturore edhe në Gjakovë, është dhënë sot në Kabinetin e Kryetarit Gjini gjatë një conference për media, pjesë e së cilës ishin edhe Ansambli.

“Ne, me vite dhe me dekada të tëra jemi frymëzuar nga prodhimtaria artistike e Ansamblit tonë. Andaj, është ndjenjë e bukur që pas 30 vitesh të shijojmë një koncert të tillë, jehona e të cilit do të jetë e jashtëzakonshme” u shpreh ndër të tjera Kryetari i Komunës tonë.

Në komunën tonë, koncerti i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve do të mbahet më datë 26 Prill, në Pallatin e Kulturës “Asim Vokshi” nga ora 20:30. Hyrja është pa pagesë.

Shefi i Zyrës së Rumanisë në Kosovë viziton Gjakovën

 • 13.04.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 205
 • 0 Comments
Shefi i Zyrës së Rumanisë në Kosovë viziton Gjakovën
RSS
123578910Last

Theme picker