X
GO

Mejtepe dhe Medrese

Mejtepe dhe Medrese

Mejtepi Ruzhdije, Medreseja e Madhe, Medreseja e Vogël, Ndërtesa e Normalës së Gjakovës.

Përmendore

Përmendore

Lapidari kushtuar dëshmorëve të vrarë në luftë kundër Maxhar pashës, Eshtërorja e luftëtarëve të vrarë të LANÇ, Shtatorja e Sylejman Vokshit, Shtatorja e Nënës Tereze, Përmendorja kushtuar UÇK-së, Përmendorja e Tom Lantosit, Busta e Asim Vokshit, Busta e Emin Durakut, Busta e Mustafa Bakisë, Busta e Bajram Currit, Busta e Hajdar Dushit, Busta e Mazllom Këpuskës.

RSS
123

Theme picker