X
GO

Komuna e Gjakovës dhe USAID me projekt të ri 5 vjeçar

 • 23.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 91
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës dhe USAID me projekt të ri 5 vjeçar

Kryetari Gjini takon zejtarët

 • 10.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 161
 • 0 Comments
Kryetari Gjini takon zejtarët

Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve

 • 05.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 185
 • 0 Comments
Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

 • 05.05.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Numri i shikimeve: 173
 • 0 Comments
Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

Me mbjellje lulesh ka filluar zyrtarisht “Gara për Gjakovë të Pastër 2022”..

Me pak investim e me shumë kujdes do të mund të krijojmë hapësira të bukura për veten dhe qytetin.

Moti me diell le të shërbejë si motiv shtesë që sot të mbjellni lule në ambientet tuaja të shtëpisë, punës apo shkollës.

Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Përgjithshëm të Shëndetit-Mjekësisë

 • 29.04.2022
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 1056
 • 0 Comments
Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Përgjithshëm të Shëndetit-Mjekësisë

Njësia për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore duke u bazuar në nenin 67, 68 dhe 69 paragrafi 2 te Ligjit numër 06/L-114 për Zyrtarët Publikë, nenin 2 paragrafi 2.2 të Statutit të Komunës së Gjakovës, shpall

Konkurs për Pranim, grupi Specialist i Administrimit të Përgjithshëm

 • 29.04.2022
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 888
 • 0 Comments
Konkurs për Pranim, grupi Specialist i Administrimit të Përgjithshëm

Njësia për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore duke u bazuar në nenin 67, 68 dhe 69 paragrafi 2 te Ligjit numër 06/L-114 për Zyrtarët Publikë, nenin 2 paragrafi 2.2 të Statutit të Komunës së Gjakovës, shpall

Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Inxhinierisë të Ndërtimit

 • 29.04.2022
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 899
 • 0 Comments
Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Inxhinierisë të Ndërtimit

Në bazë të Ligjit Nr. 06/L – 114 për zyrtarët publikë, Neni 34 (2 dhe 3) dhe Rregullores (QRK) NR. 16/2020 për
pranimin dhe karrierën në shërbimin civil të Republikës së Kosovës, Nenet: 7 dhe 9, Komuna Gjakovë shpall

RSS
135678910Last

Theme picker