X
GO

Gjakova me dy terrene të reja sportive

Gjakova me dy terrene të reja sportive

Mbahet mbledhja e Komitetit për Komunitete

Mbahet mbledhja e Komitetit për Komunitete

Komuna e Gjakovës dhe USAID me projekt të ri 5 vjeçar

Komuna e Gjakovës dhe USAID me projekt të ri 5 vjeçar

Kryetari Gjini takon zejtarët

Kryetari Gjini takon zejtarët

Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve

Në Gjakovë shënohet Dita e Dëshmorëve

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

Me mbjellje lulesh ka filluar zyrtarisht “Gara për Gjakovë të Pastër 2022”..

Me pak investim e me shumë kujdes do të mund të krijojmë hapësira të bukura për veten dhe qytetin.

Moti me diell le të shërbejë si motiv shtesë që sot të mbjellni lule në ambientet tuaja të shtëpisë, punës apo shkollës.

Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Përgjithshëm të Shëndetit-Mjekësisë

  • 29.04.2022
  • Author: Dardan Krypa
  • Broj pregleda: 6781
  • 0 Comments
Konkurs për Pranim, grupi Specialistë të Përgjithshëm të Shëndetit-Mjekësisë

Njësia për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore duke u bazuar në nenin 67, 68 dhe 69 paragrafi 2 te Ligjit numër 06/L-114 për Zyrtarët Publikë, nenin 2 paragrafi 2.2 të Statutit të Komunës së Gjakovës, shpall

RSS
135678910Last

Theme picker