X
GO

Konkurs për ndarjen e bursave për Studentë

 • 05.06.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 8072
 • 0 Comments

Konkurs për ndarjen e bursave për Studentë

Edhe tri premtime tjera, të realizuara nga Kryetari i Komunës - Ardian Gjini

 • 04.06.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 1833
 • 0 Comments
Edhe tri premtime tjera, të realizuara nga Kryetari i Komunës - Ardian Gjini

Banorët e fshatrave Raqë, Nec dhe Bec janë bërë me rrugë të reja, tejet të nevojshme për përmirësimin e mirëqenies së tyre.

Thirrje Publike për dhënien në shfrytëzim - kiosqet

 • 29.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 8356
 • 0 Comments

Thirrje Publike për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronës së paluajtshme komunale kiosqeve

Thirrje Publike për dhënien në shfrytëzim - tregu Orize

 • 29.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 8098
 • 0 Comments

Thirrje Publike për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër të pronës së paluajtshme komunale tregu Orize

Njoftim Publik per dhënien në shfrytëzim Dyqanet

 • 29.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 7937
 • 0 Comments

Njoftim Publik per dhenien ne shfrytezim afatshkurter te prones se paluajtshme komunale dyqanet

Mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal

 • 28.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 1595
 • 0 Comments
Mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal

Është mbajtur sot mbledhja e 4-të për vitin 2020 e Kuvendit të komunës së Gjakovës, me ç ‘rast anëtarët e këtij organi, kanë diskutuar dhe shqyrtuar të gjitha pikat e propozuara në rend dite nga ana e kryesuesit Anton Shala.

Komuna e Gjakovës nënshkruan memorandum për projektin pesë-vjeçar Up to Youth

 • 27.05.2020
 • Author: Dardan Krypa
 • Numri i shikimeve: 1745
 • 0 Comments
Komuna e Gjakovës nënshkruan memorandum për projektin pesë-vjeçar Up to Youth

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini dhe Daniel Cruz, Drejtor i Up to Youth Global Comunities kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për implementimin e projektit pesë-vjeçar Up to Youth.

RSS
First1415161719212223Last

Theme picker