X
GO

Mbahet mbledhja e parë e Asamblesë Komunale për vitin 2022

 • 08.02.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1422
 • 0 Comments
Mbahet mbledhja e parë e Asamblesë Komunale për vitin 2022

Shpallen sportistët e dalluar 2021

 • 03.02.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1322
 • 0 Comments
Shpallen sportistët e dalluar 2021

Kryetari Gjini takohet me Shoqatën HANDIKOS

 • 02.02.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1360
 • 0 Comments
Kryetari Gjini takohet me Shoqatën HANDIKOS

Mbahet mbledhja e parë e KPF-së për këtë vit

 • 26.01.2022
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1604
 • 0 Comments
Mbahet mbledhja e parë e KPF-së për këtë vit

Komiteti për Politikë dhe Financa ka mbajtur sot mbledhjen e parë për këtë vit, ku u diskutuan dhe u votuan të gjitha pikat (17) e rendit të ditës, për kalim në diskutim në mbledhjen e ardhshme të Asamblesë.

Pikat e rendit të ditës të miratuara nga anëtarët e KPF-së i gjeni të bashkangjitura në këtë lajm.

Shënohet 30 Dhjetori, Dita e Veteranëve

 • 30.12.2021
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1488
 • 0 Comments
Shënohet 30 Dhjetori, Dita e Veteranëve

Sot është shënuar 30 Dhjetori, Dita e Veteranëve.

Me këtë rast, Kryetari i Komunës së Gjakovës Ardian Gjini, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij dhe përfaqësues të Organizatave të dala nga lufta ka bërë homazhe dhe ka vendosur kurora me lule tek Lapidari ‘Shokët e Lirisë”.

Me rastin e shënimit të kësaj dite, Kryetari Gjini ka uruar të gjithë veteranët, duke e theksuar faktin se kontributi i tyre si në luftën për çlirim, si në ndërtimin e paqes dhe të ardhmes, është kontribut i çmuar dhe si i tillë do të respektohet e do të nderohet për breza të tërë.

Në kuadër të kësaj dite, Kryetari Gjini dhe përfaqësues të veteranëve, kanë vizituar edhe disa nga familjet e veteranëve tashmë të ndjerë, për ta kujtuar dhe nderuar kontributin e tyre para dhe pas luftës.

SHE-ERA dhe UN WOMEN dhurojnë pajisje për 25 gra afariste të Gjakovës

 • 29.12.2021
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1519
 • 0 Comments
SHE-ERA dhe UN WOMEN dhurojnë pajisje për 25 gra afariste të Gjakovës

Organizata She-Era bashkë me UN Woman dhuruan sot 25 pajisje pune për gratë afariste të komunës së Gjakovës.

Drejtoresha e Organizatës She-Era Mirlinda Kusari Purrini, tha se përmes projektit “Fuqizimi Ekonomik i Gruas” janë munduar që të lehtësojnë punën e grave që merren me biznes.

I ftuar në ceremoninë e ndarjes së pajisjeve ishte edhe kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini i cili u shpreh falënderues për këtë angazhim të dy organizatave, ndërkaq ju bëri thirrje grave afariste që t’i shfrytëzojnë këto mjete dhe t’ua dëshmojnë të gjithëve se ky investim ja ka vlejtur.

Në emër të grave që merren me biznes fjalën e mori Surrie Tafarshiku e cila tha se do të u qëndrojnë besnike donatorëve dhe do të punojnë edhe më shumë në rritjen e prodhimit.

Kryetari Gjini, ka emëruar Drejtorët e Drejtorive Komunale

 • 23.12.2021
 • Author: Donika Grezda
 • Broj pregleda: 1656
 • 0 Comments
Kryetari Gjini, ka emëruar Drejtorët e Drejtorive Komunale

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka emëruar Drejtorët e Drejtorive Komunale dhe Shefen e Kabinetit!

Ndërkaq, ditë më parë, është emëruar edhe Nënkryetari i Komunës, Flamur Fetahaj.

RSS
First567810121314Last

Theme picker