X
GO
NVO

Shfmu: “Bajram Sadriu”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 17
 • -
 • 1984
 • Shaqir Alija
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Shkolla “Bajram Sadriu” është shkolla më e re e Rekës së Keqe, në të cilën i ndjekin mësimet nxënësit e fshatrave: Nivokaz, Berjahë dhe Stubëll. Objekti shkollor u ndërtua më 10.10.1984 ku edhe e filloi punën për herë të parë për vitin shkollor 1984-85. Kjo shkollë në vitin 1998, digjet tërësisht nga forcat okupuese serbe. Pas luftës, gjegjësisht në gusht të viti 1999, shoqata bamirëse, Komiteti Hebraik i Britanisë së Madhe, rindërtoi në themelet e shkollës një objekt të tipit montazh me 4 dhoma
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |