X
GO
NVO

Shfmu: “Pjeter Muqaj”

Schools / Private
 • Registration No.
 • Fiscal No.
 • Year Founded
 • Leader
 • Workers No.
 • Male
 • Female
 • Volunteer No.
 • Active Volunteer
 • Passive Volunteer
 • 11
 • -
 • 1971
 • Ukë Kuka
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Organization Mission
 • Kjo shkolle ka filluar punën në një shtëpi private të ndjerit Mark Mehmeti-ish punëtor i kësaj shkolle, ku mësimet i kanë ndjekur nxënësit e fshatrave : Guskë, Devë dhe Korenicë. Në vitin shkollor 1971-72, ju dha statusi i shkollës së pavarur ku edhe e muar emrin e dëshmorit Pjetër Muqaj – banor i fshatit Brekoc. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 83 nxënës.
 • Organization Activity
 • Place:
 • Address:
 • Phone No.:
 • Email:
 • Website:

Documents

No files uploaded

Qendra Informative: 0800 60000, 0800 60001 (pa pagesë)  |