X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet
Ngjarjet

Shpërndahen 1100 bluza sportive për nxënësit e shkollave të komunës

  • 20.07.2022
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 2498
  • 0 Comments
Shpërndahen 1100 bluza sportive për nxënësit e shkollave të komunës

Bashkëatdhetari Kushtrim Doli  dhe kompania “Jelmoli” kanë dhënë donacion me vlerë për nxënësit e shkollave të komunës sonë, 1100 bluza sportive Adidas të cilat ditë më parë u shpërndanë nga Drejtoria e Arsimit.

Një sasi tjetër e bluzave si këto, do të shpërndahen ditëve në vijim edhe për klubet sportive përmes Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker