X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e stadiumit të ri të qytetit

  • 08.09.2020
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 104
  • 0 Comments
Po vazhdojnë punimet për ndërtimin e stadiumit të ri të qytetit

Punimet për fazën e parë të projektit për ndërtimin e stadiumit të ri të qytetit të Gjakovës po vazhdojnë!

Ky projekt është dedikim për të gjitha gjeneratat që kanë dhënë kontributin e tyre në sportin e futbollit.

Në anën tjetër, futbollistët dhe talentët e rinj, do të kenë një ambient të ri dhe modern, i cili i plotëson të gjitha kushtet dhe standardet për ushtrimin e aktivitetit të tyre sportiv.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker