X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Njoftim per Kandidatët të cilët janë pranuar sipas konkursit zyrtar me nr.04-2497 i dt. 12.10.2017

Njoftim per Kandidatët të cilët janë pranuar sipas konkursit zyrtar me nr.04-2497 i dt. 12.10.2017

  • 05.10.2017
  • Author: Dardan Krypa
  • Numri i shikimeve: 3671
  • 0 Comments
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker