X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Nisin punimet për ndërtimin e sallës së re të edukatës fizike në shkollën Kadri Kusari

  • 09.10.2020
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 49
  • 0 Comments
Nisin punimet për ndërtimin e sallës së re të edukatës fizike në shkollën Kadri Kusari
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker