X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet
Ngjarjet

Në Gjakovë mbahet koncert kushtuar 1 Qershorit

  • 01.06.2022
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 1416
  • 0 Comments
Në Gjakovë mbahet koncert kushtuar 1 Qershorit

Nxënës të institucioneve të ndryshme edukativo-arsimore , na dhuruan sot emocione të bukura, duke kënduar, vallëzuar e recituar, në koncertin e organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe DKRS-së në Gjakovë, në shënim të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve!

I pranishëm në këtë aktivitet ishte Nënkryetari Flamur Fetahaj, Drejtoresha e Arsimit, Eranda Kumnova Baçi dhe Drejtoresha e Kulturës, Adea Roka, të cilët gjatë fjalimeve të tyre ndanë mendimin se do të angazhohen në vazhdimsi, në përmirësimin e mirëqenies së fëmijëve të Gjakovës. 

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker