X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Me rastin e festave të fundvitit, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka uruar të gjithë banorët e komunës sone. Urime e gëzuar për të gjithë ju!

  • 28.12.2017
  • Author: Artan Haraqia
  • Numri i shikimeve: 2730
  • 0 Comments
Me rastin e festave të fundvitit, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka uruar të gjithë banorët e komunës sone. Urime e gëzuar për të gjithë ju!

Dokumente për shkarkim

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker