X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Marakli t'Biciklave me marrëveshje me Komunën e Gjakovës

  • 11.05.2021
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 141
  • 0 Comments
Marakli t'Biciklave me marrëveshje me Komunën e Gjakovës

Kryeqyteti i bicikletave, Gjakova, me 30 Maj do të jetë bashkëorganizatore dhe nikoqire e eventit të turit sportivo-kulturor.

“Së bashku me “Marakli t’Biciklave”, nënshkrova memorandumin e bashkëpunimit për zhvillimin e këtij turi i cili ka për qëllim rritjen e numrit të përdoruesve të bicikletave, si dhe promovimin e pikave turistike në komunën tonë. Për më shumë informata rreth pjesëmarrjes do të njoftoheni në ditët vijuese” u shpreh ndër të tjera Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, gjatë nënshkrimit të marrëveshjes.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker