X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Kryetari Gjnini takon komandantin e KFOR-it turk në Kosovë, Savas Yanar

  • 12.03.2020
  • Author: Dardan Krypa
  • Numri i shikimeve: 466
  • 0 Comments
Kryetari Gjnini takon komandantin e KFOR-it turk në Kosovë, Savas Yanar

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Kolonelin e KFOR-it turk në Kosovë, Savas Yanar.

Gjatë bashkëbisedimit, Kryetari Gjini i informoi kolonelin Yanar dhe përfaqësuesit tjerë të KFOR-it turk për rrjedhën e përgjithshme të punëve që janë kryer në Gjakovë dhe projektet që janë në proces e sipër.

Ata thanë se bashkëpunimi ndërmjet Komunës së Gjakovës dhe KFOR-it turk ka qenë gjithmonë i suksesshëm dhe do të vazhdojë të jetë i tillë edhe më tutje.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker