X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Kryetari Gjini pret në takim Shefin e Këshillit të Evropës Frank Power

  • 18.02.2021
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 75
  • 0 Comments
Kryetari Gjini pret në takim Shefin e Këshillit të Evropës Frank Power

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Shefin e Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë, Frank Power.

Ata biseduan për bashkëpunimin në mes të Këshillit të Evropës dhe Komunës së Gjakovës, veçanërisht për projektet për edukimin e fëmijëve më aftësi të kufizuara dhe atyre të komuniteteve jo-shumicë.

Kryetari Gjini u shpreh mirënjohës ndaj Shefit Power për vizitën dhe mbështetjen e vazhdueshme të Zyrës së Këshillit të Evropës për Komunën e Gjakovës.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker