X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Kryetari Gjini pret në takim Kolonelin e KFOR-it Italian

  • 17.08.2021
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 480
  • 0 Comments
Kryetari Gjini pret në takim Kolonelin e KFOR-it Italian

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Kolonelin Andrea Bertazzo, Komandant i Komandës Regjionale Perëndim të KFOR-it me të cilin ka biseduar për sigurinë e përgjithshme në komunën tonë dhe menaxhimin e zjarreve në ditët që lamë pas. “Fryma e mirë e bashkëpunimit me KFOR-in Italian do të vazhdojë edhe më tutje dhe për këtë jam shumë i lumtur dhe mirënjohës” u shpreh ndër të tjera Kryetari Gjini.

 

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker