X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Kryetari Gjini, ka emëruar Drejtorët e Drejtorive Komunale

  • 23.12.2021
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 160
  • 0 Comments
Kryetari Gjini, ka emëruar Drejtorët e Drejtorive Komunale

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka emëruar Drejtorët e Drejtorive Komunale dhe Shefen e Kabinetit!

Ndërkaq, ditë më parë, është emëruar edhe Nënkryetari i Komunës, Flamur Fetahaj.

Drejtorët e rinj komunalë janë:

Durim Halilaj - Drejtor për Buxhet dhe Financa;

Ferdinand Kolaj - Drejtor për Zhvillim Ekonomik;

Kosovar Alija - Drejtor për Punë të Përgjithshme Administrative;

Shkumbin Kastrati - Drejtor për Shërbime Publike;

Hysni Muhadri - Drejtor për Punë Inspektuese;

Adea Roka - Drejtoreshë për Kulturë, Rini dhe Sport;

Arben Bakalli - Drejtor për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit;

Gjevalin Nikollbibaj - Drejtor për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë;

Adelina Shehu-Kola - Drejtoreshë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale;

Eranda Kumnova-Baçi - Drejtoreshë për Arsim;

Gani Hajdari - Drejtor për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural dhe

Haxhi Sejdiu - Drejtor për Mbrojtje dhe Shpëtim

Kurse, Shefe e Kabinetit të Kryetarit është emëruar Nita Efendia-Brovina.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker