X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet
Ngjarjet

Komuna e Gjakovës, përfituese e 3 kamionëve për grumbullimin e mbeturinave

  • 21.06.2022
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 1656
  • 0 Comments
Komuna e Gjakovës, përfituese e 3 kamionëve për grumbullimin e mbeturinave

Sot, Kryetari i Gjakovës Ardian Gjini mori pjesë në Ceremoninë e Pranim Dorëzimit të Kamionëve për Grumbullimin e Mbeturinave, të fituara në kuadër të “Grantit të Përformancës Komunale-

Mjedisi i Pastër”, i financuar nga Ministria e Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Zyrës së Bashkimit Evropian si dhe i mbështetur nga GIZ-i Gjerman.

Komuna e Gjakovës është përfituese e tre kamionëve për grumbullimin e mbeturinave nga 37 sosh, që u shpërndanë në 16 komuna të ndryshme.

Komuna e Gjakovës këtë grant ia dedikon ndërmarrjes “Çabrati”, i cili padyshim se do të rrisë kapacitetet e kësaj kësaj ndërmarrjeje në mirëmbajtje të mjedisit.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker