X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Gjakovës i shtohet edhe një E-Kioskë

  • 16.08.2021
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 525
  • 0 Comments
Gjakovës i shtohet edhe një E-Kioskë

Gjakovës i shtohet edhe një E-Kioskë e cila tashmë është në shërbim të të gjithë qytetarëve të komunës! Kjo E-Kioskë ndodhet në lagjen e Bllokut të Ri (Orize), pranë Institucionit Parashkollor “Ganimete Tërbeshi”. Një projekt si ky lehtëson më tutje qasjen e qytetarëve në Shërbimet e Gjendjes Civile, duke i’u mundësuar pajisjen me certifikata të lindjes, ekstrakte të lindjes, certifikata të vdekjes, shtetësisë, vendbanimit, vërtetime mbi gjendjen e tatimit në pronë e të tjera.

 

 
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker