X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Filluan punimet për ndërtimin e rrugëve në fshatin Brovinë

  • 09.10.2020
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 44
  • 0 Comments
Filluan punimet për ndërtimin e rrugëve në fshatin Brovinë
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker