X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

  • 05.05.2022
  • Author: Donika Grezda
  • Numri i shikimeve: 63
  • 0 Comments
Fillon Gara për Gjakovë të Pastër 2022

Me mbjellje lulesh ka filluar zyrtarisht “Gara për Gjakovë të Pastër 2022”..

Me pak investim e me shumë kujdes do të mund të krijojmë hapësira të bukura për veten dhe qytetin.

Moti me diell le të shërbejë si motiv shtesë që sot të mbjellni lule në ambientet tuaja të shtëpisë, punës apo shkollës.

Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker