X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit 09.02.20180

Komuna e Gjakovës themelon Këshillin Publiko – Privat dhe Pleqësinë e Arsimit

Është mbajtur sot mbledhja e radhës e Bordit të Drejtorëve në komunën e Gjakovës. Me propozim të kryetarit të komunës Ardian Gjini në këtë takim janë themeluar dy grupe punuese, ai për hartimin e planit për arsim dhe ai për hartimin e planit për mjedis. Të dy grupet do të përbëhet nga përfaqësues të drejtorive komunale, ndërsa pikësynim do ta kenë përmirësimin e gjendjes në këto dy fusha.
Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë 09.02.20180

Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë

Gjakova merr mbështetje të fuqishme nga qeveria e Kosovës 07.02.20180

Gjakova merr mbështetje të fuqishme nga qeveria e Kosovës

RSS

Theme picker