X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë

  • 09.02.2018
  • Author: Artan Haraqia
  • Numri i shikimeve: 3358
  • 0 Comments
Agjenda e aktiviteteve që do të organizohen në komunën e Gjakovës me rastin e shënimin të 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovë
Print
Categories: Ngjarje
Tags:

Theme picker