X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Kryetari Gjini viziton fabrikën 'Comodita' 09.03.20200

Kryetari Gjini viziton fabrikën 'Comodita'

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, sot ka vizituar fabrikën “Comodita”, e cila me mbi 600 të punësuar padyshim që është njëri prej punëdhënësve më të mëdhenj në komunën e Gjakovës.

Kryetari Gjini bën homazhe në Prekaz 05.03.20200

Kryetari Gjini bën homazhe në Prekaz

Në nderim të Epopesë së Jasharajve, dhe betejës deri në sakrificë të kësaj familje, me 5,6 dhe 7 mars, kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini bashkë me një delegacion nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, i prirë nga ish – kryeministri Ramush Haradinaj, sot ka bërë homazhe dhe ka vendosur kurora me lule në Kompleksin Memorial të Dëshmorëve në Prekaz.

Kryetari Gjini viziton Universitetin 'Fehmi Agani' 04.03.20200

Kryetari Gjini viziton Universitetin 'Fehmi Agani'

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini e ka vizituar Universitetin Publik “Fehmi Agani” në Gjakovë, me ç ‘rast është pritur nga rektori i këtij universiteti Artan Nimani.

Kryetari Gjini viziton Qendrën për Punë Sociale dhe Qendrën Regjionale për Punësim 04.03.20200

Kryetari Gjini viziton Qendrën për Punë Sociale dhe Qendrën Regjionale për Punësim

Qendra për Punë Sociale dhe Qendra Regjionale për Punësim në Gjakovë, janë duke e bërë një punë të mirë, në kuadër të detyrave dhe obligimeve të veta. Ky konstatim ka dalë nga vizitat që kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka bërë në këto dy institucione, me ç ‘rast është takuar me drejtorët e këtyre dy qendrave. Dervish Tahiri dhe Kujtim Dula.

Kryetari Gjini viziton Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë 04.03.20200

Kryetari Gjini viziton Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjakovë

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini sot ka qëndruar për vizitë në zyrat e Këshillit të bashkësisë Islame në Gjakovë, me ç ‘rast është pritur nga kryetari i sapo zgjedhur i këtij Këshilli Valon Myrta.

Kryetari Gjini pret zëvendësministren shqiptare të Arsimit, Sportit dhe Rinisë Lorena Haxhiu 28.02.20200

Kryetari Gjini pret zëvendësministren shqiptare të Arsimit, Sportit dhe Rinisë Lorena Haxhiu

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini, ka pritur sot në një takim, zëvendësministren e Arsimit, Sportit dhe Rinisë së Republikës së Shqipërisë Lorena Haxhiu.
Në takim me zëvendësministren Haxhiu është biseduar për zhvillimet aktuale në fushat e arsimit, sportit dhe rinisë si dhe për bashkëpunimet eventuale në të ardhmen, në këto fusha.

Mbahet takimi i rradhës i Komitetit Komunal për Komunitete 28.02.20200

Mbahet takimi i rradhës i Komitetit Komunal për Komunitete

Komiteti për Komunitete ka mbajtur mbledhjen e dytë për këtë vit, në të cilin takim nga Shkumbin Kastrati, drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike, janë dhënë sqarimin sa i përket kanalizimin në lagjen "Lekë Dukagjini". Në bazë të sqarimeve të sjella para anëtarëve të këtij komiteti, është bërë e ditur se projekti për kanalizimin në këtë lagje është paraparë për faza të mëvonshme, pasi nuk është e mundur, edhe në saje të marrëveshjeve të tjera me investitor, nuk mundësohet ndërtimi i kolektorit sekondar pa u kryer ai kryesor. Sa i përket shpronësimeve, për të cilat ka pengesa, këtë obligim do ta kryejë komuna si institucion.

Mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal të Gjakovës 27.02.20200

Mbahet mbledhja e rradhës e Kuvendit Komunal të Gjakovës

Kuvendi Komunal i Gjakovës ka mbajtur mbledhjen e saj të rregullt mujore, ku pos pikave të rendit të ditës të përcaktuara me kohë, njëkohësisht me propozim të kryesuesit Anton Shala, si pikë shtesë e rendit të ditës është shtuar edhe themelimi i Komisionit për Shqyrtimin e Kërkesave dhe Ankesave për Emërtimin e Rrugëve, e cila edhe është miratuar dhe ka gjetur mbështetjen e këshilltarëve komunal.

Përzgjidhen shtatë Qytetarë të shkëlqyer të komunës së Gjakovës për vitin 2019 26.02.20200

Përzgjidhen shtatë Qytetarë të shkëlqyer të komunës së Gjakovës për vitin 2019

Shtatë personalitete nga komuna e Gjakovës, janë nderuar sot me titullin “Qytetar i shkëlqyer”, një titull ky që komuna e Gjakovës, tash e dy vjet, e ndanë në bazë të aktivitetit dhe kontributit të personaliteteve të ndryshme përgjatë një viti kalendarik.

RSS
123468910Last

Theme picker