X
GO
Lajmet dhe Ngjarjet

Ngjarjet

Koncerti festiv mbyllë aktivitetet për përvjetorin e Pavarësisë 18.02.20200

Koncerti festiv mbyllë aktivitetet për përvjetorin e Pavarësisë

Aktivitetet për festën e Pavarësisë së Kosovës, janë përmbyllur sonte me një koncert të madh në Pallatin e Kuturës “Asim Vokshi”, me ç’rast para të pranishmëve është prezentuar mjaft denjësisht këngëtari i njohur Kosovar Dren Abazi dhe orkestra e tij “Zig Zag Orkestra”

Inaugurohet salla "Teki Dervishi" 18.02.20200

Inaugurohet salla "Teki Dervishi"

Është inauguruar sonte një ambient i veçantë në kuadër të Bibliotekës Ndërkomunale “Ibrahim Rugova” në Gjakovë, ambient ky që përveç se do ta shtojë funksionalitetin e kësaj biblioteke, gjithashtu edhe do të ia rrisë asaj vlerën dhe namin në Kosovë e më gjerë.

Vihet gurthemeli i Memorialit 'Brigada 137' 18.02.20200

Vihet gurthemeli i Memorialit 'Brigada 137'

Për përvjetorin e 12-të të Pavarësisë së Kosovës, është vënë gurthemeli për ndërtimin e Lapidarit "Brigada 137 Gjakova - UÇK".

Kryetari Gjini takon përfaqësuesit kryesor të Agjencionit Zhvillimor Gjerman 04.02.20200

Kryetari Gjini takon përfaqësuesit kryesor të Agjencionit Zhvillimor Gjerman

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini dhe bashkëpuntorë të tij pritën në takim një delegacion nga Selia Qendrore e Agjencionit Zhvillimor Gjerman.

Mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal të Gjakovës 30.01.20200

Mbahet mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal të Gjakovës

Kuvendi Komunal i Gjakovës, të kryesuar nga Anton Shala, sot ka mbajtur mbledhjen e parë për këtë vit. Ndër pikat më të rëndësishme në këtë takim ka qenë raporti i kryetarit të Komunës, Ardian Gjini, mbi gjendjen ekonomike dhe financiare si  dhe zbatimin e planeve investuese në komunën e Gjakovës për vitin 2019.

Shënohet 21 vjetori i Epopesë së Rogovës së Hasit 29.01.20200

Shënohet 21 vjetori i Epopesë së Rogovës së Hasit

Mbahet takimi i radhës i Komitetit për Politikë dhe Financa 16.01.20200

Mbahet takimi i radhës i Komitetit për Politikë dhe Financa

Komiteti për Politikë dhe Financa i Komunës së Gjakovës, sot ka mbajtur mbledhjen e parë të rregullt për këtë vit kalendarik. Pas miratimit të rendit të ditës të propozuar nga kryesuesi Anton Shala, të njëjtat janë shqyrtuar dhe miratuar për shqyrtim në mbledhjen e Kuvendit të Komunës.
Mbahet Debat Publik për Planin komunal për Banim 2020-2022 10.01.20200

Mbahet Debat Publik për Planin komunal për Banim 2020-2022

Është mbajtur sot Debati Publik për Planin komunal të Banimit 2020 – 2022, një dokument ky që sipas hartuesve të tij synon zbutjen e pse jo edhe zgjidhjen në një masë të madhe të problemit të strehimit në komunën e Gjakovës.

Mbahet Debati Publik për Rregulloren komunale për Subvencione 09.01.20200

Mbahet Debati Publik për Rregulloren komunale për Subvencione

Është mbajtur sot Debati Publik për Rregulloren komunale për Subvencione, dokument i cili pritet të jetë në fuqi menjëherë pas miratimit në Kuvendin Komunal të Gjakovës.
RSS
123578910Last

Theme picker