X
GO
Konkurset dhe Njoftimet

Shpallje për Rekrutim - plotësimi i vendeve të lira në Teatër

  • 18.06.2020
  • Author: Dardan Krypa
  • Numri i shikimeve: 270
  • 0 Comments
Shpallje për Rekrutim - plotësimi i vendeve të lira në Teatër

Dokumente për shkarkim

Print
Categories: Konkurset
Tags:

Theme picker

Ngjarjet dhe Lajmet
Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri viziton Gjakovën 15.07.20200

Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri viziton Gjakovën

Kryetari i komunës së Gjakovës Ardian Gjini ka pritur sot në takim zëvendëskryeministrin e Kosovës Besnik Tahiri, me të cilin ka bashkëbiseduar për tema të ndryshme që kanë të bëjnë me komunën e Gjakovës.

Inaugurohen rrugët në disa fshatra të Gjakovës 13.07.20200

Inaugurohen rrugët në disa fshatra të Gjakovës

Janë finalizuar punimet për ndërtimin-asfaltimin e rrugëve në fshatin Marmull, si dhe ato për segmentet rrugore në fshatrat Kushavec dhe Dol.

RSS

Theme picker

Më shumë