X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
Projekti
Projekti

Ndërtimi i rreth rrotullimit në rrugët "Tirana" dhe "Skenderbeu"

Investim Kapital_EN


Ndertimi i rrethrrotullimit ne rrugen Tirana dhe Skenderbeu

Projketi i rrethrrotullimit i bashkfinancuar nga Demosi dhe Komuna Gjakovë
StatusIDCreatedByUserId 
 
Data pager
Faqja e pare Faqja paraprake
1
Faqja e radhës Faqja e fundit
Nr. rreshtave per faqe:
PageSizeComboBox
select
  0 gjithsejt, faqe 1 nga 1.
Nuk ka të dhëna
Social Buttons

 

Enter Title