X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

OJQ ASHIKËT E GJAKOVËS

Tjeter / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 51151798
 • -
 • 2014
 • Shefik Pallaska
 • 3
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Ruajtja dhe kultivimii i muzikës së vjetër qytetare, me theks të vacant mbledhja dhe ruajtja e këngëve qytetare të kompozitorëve gjakovar.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Pjesëmarrja në eventet kulturore të muzikës qytetare që organizohen në Komunën e Gjakovës dhe në Republikën e Kosovës – koncerte, festivale.
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded