X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
OJQ
InstitucionOrganizate_Detail

QKMF

Institucionet shëndetësore / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 1
 • -
 • 0
 • Dr. Kujtim Zarari, Dr. Fehmije Jaka Zeka, Kryinf. Leonora Bakija
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Shërbime Mjekësore Specialistike, Konsultant Pediatrik dhe Internistik, Laboratorike, Stomatologjike, Emergjente, Vaksinimit, Intervenimet Infermierore dhe Barnatorja Qendrore Orari i punës: 24 h
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded