X
GO
sq-ALen-UShr-HR

Breadcrumb

OJQ

InstitucionOrganizate_Detail

Çerdhja Ganimete Terbeshi

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 47
 • -
 • 1965
 • Arta Stavileci
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • nstitucioni parashkollor “Ganimete Terbeshi” i cili mori emrin nga dëshmorja e Luftës Nacional Çlirimtare, ka filluar funksionimin e saj që nga viti 1965. Ky institucion ishte i tipit montazh dhe u themelua nga Kuvendi Komunal dhe Drejtoria e Arsimit. Tani ky institucion ka filluar punën e tij në një objekt te ri dhe në ombrellën e tij në një objekt të ri bartë gjithsej 7 objekte ku prej tyre 5 në qytet dhe 2 në fshat. Numri i fëmijëve ne vitin 2015 është 537.
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded