X
GO
sq-ALen-UShr-HR
Breadcrumb
OJQ
InstitucionOrganizate_Detail

Shfmu: “Fan Noli”

Shkollat / Privat
 • Nr. Regjistrimit
 • Nr. Fiskal
 • Viti i themelimit
 • Udhëheqësi
 • Nr. Punëtorëve
 • Meshkuj
 • Femra
 • Nr. Vullnetarëve
 • Vullnetarë Aktiv
 • Vullnetarë Pasiv
 • 30
 • -
 • 1983
 • Imer Alija
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • Misioni i Organizatës
 • Shkolla është hapur për punë me 21 dhjetor të vitit 1983. Në fillim si paralele e ndarë e shkollës fillore ,,Ukshin Miftari" në Skivjan e nga data 7.11 1986 shkolla u pavarësua dhe e mori emrin e poetit, politikanit, priftit dhe atdhetarit FAN STELIAN NOLI. Emri ju dha me propozimin e Aktivit të shkollës, ndërsa u miratua nga Bashkësia për Arsim e Shkencë e Kulturë e Kosovës. Në vitin shkollor 2015-16 vijojnë mësimet 1960 nxënës
 • Aktiviteti i Organizatës
 • Vendi:
 • Adresa:
 • Nr. Tel:
 • Email:
 • Uebsajti:

Dokumentet

No files uploaded